Hopp til innholdet
Logg inn
Velkommen til vårt hjelpesenter

Vis hjelpemeny

Slik aktiverer du integrasjoner

Sist oppdatert: 11.12.23

Vi tilbyr mange tredjepartsløsninger til regnskapssystemet. Gå til Markedsplassen i venstremenyen og velg Integrasjoner.
Ved aktivering skiller vi i hovedsak mellom web-autentiserte og server-autentiserte integrasjoner. De fleste integrasjonene vi tilbyr er web-autentiserte. Det betyr at integrasjonen aktiveres hos tredjeparten, og du blir rutet til innloggingen til Unimicro. Dette vil se litt ulikt ut hos tredjepartene. Andre integrasjoner er server-autentiserte. Disse kan i teorien aktiveres direkte fra markedsplassen i regnskapssystemet, men prosessen videre varierer noe. Noen tredjeparter "lytter" på selve aktiveringen slik at du automatisk følges opp etter aktivering, mens hos andre tredjeparter må du melde fra til dem i tillegg.

Søk opp integrasjonen du ønsker å aktivere, og klikk på Les mer. Integrasjonene som er server-autentiserte, vil ha en knapp som heter Aktiver integrasjon. Web-autentiserte integrasjoner vil mangle denne knappen. I disse tilfellene klikker du igjen på Les mer, og du vil bli videresendt til tredjepartens nettside.
Vi jobber fortløpende med å gjøre aktiveringsprosessen rundt den enkelte integrasjonen tydeligere for deg i markedsplassen. Vi har også et mål om at de fleste integrasjoner skal være server-autentiserte.