Hopp til innholdet
Logg inn

Eika Regnskap for bedrifter
  • Tilgjengelig og enkelt
  • Sømløst og effektivt
  • Relevante tips og råd

Mer tid til det du er god på

Eika Regnskap er designet for å gi deg mer tid til det du og bedriften er best på.

Vårt brukervennlige regnskapsprogram samler alt du trenger for bedriftens økonomi på ett sted. Et fleksibelt program med pakketilbud som enkelt kan tilpasses alle typer bedrifter.

Eika Regnskap gir deg dessuten en sømløs overgang mellom regnskapsprogram og nettbank, slik at du får en helhetlig oversikt i sanntid. Dette gjør at du kan ta mer informerte beslutninger både raskere og enklere.

Med Eika Regnskap kan du og dine medarbeidere fokusere mer på det viktigste; bedriftens kjernevirksomhet, vekst og utvikling. Systemet hjelper dere dessuten løpende med å identifisere muligheter for å spare penger og optimalisere driften.

Trenger du en regnskapsfører?

Vi har samarbeid med flere dyktige og sertifiserte regnskapsbyråer som tilbyr Eika Regnskap.

Spørsmål og svar om Eika Regnskap

Med Eika Regnskap får du fortløpende gode tips for ditt regnskap - og gode tilbud innen forsikring, bank og finansiering. Alt basert på din økonomi og dine behov. Du kan enkelt ta gode valg og finne gode løsninger for deg og din bedrift.

Gode råd er ikke langt unna

De fleste kunder som gjør regnskapsjobben selv har før eller siden behov for fagkompetanse når problemer eller komplekse behov inntreffer. Da er det smart å velge en partner som også tilbyr kompetent og helhetlig rådgiverhjelp. Hos oss er god rådgivning aldri langt unna - og du kommer enkelt i kontakt med en regnskapsfører. 

Det er enkelt å komme i gang med Eika Regnskap.

  1. Velg den pakken som passer for din bedrift
  2. Registrer bedriften i systemet
  3. Prøv gratis i 3 måneder

hjelp og veiledning i vårt hjelpesenter. Her finner du detaljerte og stegvise guider for effektiv bruk av alle funksjonene i regnskapsprogrammet vårt.

Om du ønsker hjelp fra en regnskapsfører til hele eller deler av regnskapet har vi samarbeid med flere dyktige regnskapskontor som er sertifisert i Eika Regnskap.

Finn en regnskapsfører

Å føre og rapportere regnskap korrekt er en forutsetning for å unngå unødige ekstrakostnader og alvorlige problemer. Eika Regnskap gjør dette enklere for alle.

De fleste bedrifter som gjør regnskapsjobben selv, erfarer likevel at de før eller siden må ha hjelp fra fagfolk med mer tid. Fagkunnskap, erfaring og spisskompetanse kreves alltid. Da er det kritisk at bedriftens regnskapspartner kan tilby dette; enkelt, digitalt tilgjengelig og helst før kundens utfordringer oppstår. Dette er alltid i fokus når vi utvikler Eika Regnskap og tilbudet fra Eika.

Av erfaring vet vi at problemer og komplekse behov inntreffer – i både små og store bedrifter, og i ulike driftsfaser. Da er investering i riktig regnskapsløsning fra en partner som også tilbyr kompetent og helhetlig rådgiverhjelp helt uvurderlig. Ellers kan det fort bli dyrt både for kunden og deres partnere.