Hopp til innholdet
Logg inn
Engasjerte møtedeltakere

Et komplett regnskapsprogram for enkeltmannsforetak og små og mellomstore bedrifter

Eika Regnskap er skreddersydd små og mellomstore bedrifter. Her får du alt du trenger til regnskapet ditt og driften din i et system som vokser i takt med bedriften.

Drømmer du om en enklere og kanskje litt mer effektiv måte å drive bedriften din på? Skulle du ønske at du hadde et regnskapsprogram som gjorde det lettere for deg å håndtere bedriftens økonomi? 

Eika Regnskap er mer enn bare et regnskapsprogram. Det er en komplett løsning som gir deg full kontroll bedriftens økonomiske situasjon i ett og samme system.  

Alt du trenger i ett og samme regnskapsprogram 

Driver du et enkeltpersonforetak eller en liten bedrift, vet du hvor viktig det er å ha full kontroll på økonomien i bedriften din.

Da trenger du et system som enkelt håndterer ting som:

  • Regnskap og fakturaer. Eika Regnskap gjør det enkelt å holde styr på inntekter og utgifter. Programmet lar deg raskt opprette og sende profesjonelle fakturer, og gir deg en oversikt over økonomien din som alltid er oppdatert.
  • Lønn og timeføring. Integrert lønnsbehandling og timeregistrering betyr at du kan håndtere ansattes lønninger og timelister direkte i systemet, noe som sparer tid og reduserer feil.
  • Årsregnskap. Med Eika Regnskap blir forberedelsene til årsregnskapet enklere enn noensinne. Modulen sørger for at du møter alle krav til regnskapsføring og rapportering, uten stress.
  • Integrasjoner. Enten det er bankintegrasjon, koblinger til lager- og logistikksystemer, CRM, nettbutikker eller reiseregninger og utlegg, tilbyr Eika Regnskap en rekke integrasjoner til populære verktøy som sikrer en sømløs flyt av data. 

Alt dette og mer til får du i Eika Regnskap.

Prøv regnskapsprogrammet gratis i 3 måneder

Et enkelt regnskapssystem med deg i tankene

Å drive en sunn og bærekraftig bedrift krever at du har fokus på mer enn bare kjernevirksomheten; det krever at du nøye klarer å følge opp økonomien, se mulighetene og gjøre noe med det.

Eika Regnskap er spesielt utviklet for å gjøre livet enklere for deg som driver et enkeltpersonforetak eller en mindre bedrift til å nettopp gjøre dette.

Det er enkelt å bruke og er skalerbart slik at det vokser sammen med deg og dine behov.

Her er noen av høydepunktene:

Et effektivt, skalerbart og skybasert regnskapsprogram

Integrerer du Eika Regnskap med andre systemer du bruker, åpner du opp for en verden av muligheter til å ta full kontroll over bedriftens økonomi, verdikjeder og muligheter for vekst.

Denne integreringen mellom systemer betyr at du ikke lenger trenger å bruke verdifull tid på å manuelt taste inn informasjon flere steder.

Og siden dataene flyr sømløst og effektivt fra ett system til et annet, sikrer du at informasjonen er konsistent og nøyaktig på tvers av systemene, samtidig som det betydelig reduserer muligheten for feil.

Med over hundre integrasjoner tilgjengelig, kan du skreddersy et system som passer perfekt med de unike behovene bedriften din har.

Enten det er snakk om å automatisere faktureringen fra salgskanaler, synkronisere betalinger med banktransaksjoner, eller håndtere prosjekter og reiseregninger, har vi verktøyene du trenger. 

Les også: Smarte integrasjoner med Eika Regnskap. 

Siden Eika Regnskap også ligger i skyen får du tilgang til alle dataene dine 24 timer i døgnet, fra hvor som helst i verden.

Du trenger bare internett – og denne fleksibiliteten gjør at du kan ta med deg jobben din uansett hvor befinner deg. 

Full kontroll på timer, fakturaer, utlegg og årsregnskapet

Med Eika Regnskap i ryggen, får du stålkontroll på de viktige detaljene i bedriftens økonomi.

Her er hvordan:

Full kontroll på timene

Det å ha full oversikt over hvordan hver time brukes er gull verdt, spesielt når fakturaene skal sendes ut.

Eika Regnskap gjør det lett å følge meg på timene, enten det er dine egne eller de ansattes. Med et par klikk kan du se hvor timene går, og sørge for at hvert prosjekt blir fakturert riktig.

Du vet alltid hvor du står, og kan planlegge og rapportere med presisjon. Og det er jo en av nøklene til en lønnsom bedrift.

Les også: Få kontroll på timene med Eika Regnskap.

Smidig fakturering og ordrebehandling

Med Eika Regnskap får du en smart, enkel og mer effektiv måte å fakturere på. Med noen få tastetrykk sørger du for at fakturaene ikke bare ser proffe ut, men også havner rett i innboksen til kundene dine – i tide og uten feil.  

Les også: Fiks fakturaene i en fei med Eika Regnskap.

Smart behandling av kjøp og utlegg

Når du driver et enkeltpersonforetak eller en liten bedrift, er hver krone viktig.

Da er det viktig at du har et program som gir deg full kontroll over pengene og den økonomiske helsen til bedriften din.

Med Eika Regnskap kan du glemme krøllete kvitteringer og papirarbeid som hoper seg opp. Hos oss kan du enkelt føre inn kjøp og utlegg direkte i systemet, og betale tilbake i en fei.  

Vi har også en integrasjon for reiseregninger slik at du kan fikse de regningene på farten.

Og når du fører kjøp og utlegg riktig, går du heller glipp av lovlige fradrag når skattemeldingen skal leveres.  

Les også: Fiks reiseregninger og utlegg med Eika Regnskap. 

Årsregnskap uten stress

Når deadlinen for årsoppgjøret banker på døren, blir det en oppgave du faktisk kan se frem til.

Eika Regnskap veileder deg gjennom hele prosessen, fra det å generere de nødvendige rapportene til å beregne skatt og utarbeide et årsregnskap som oppfyller alle nødvendige krav og regler*.

Les også: Ta årsregnskapet i Eika Regnskap.

*Årsoppgjørsmodulen må du kjøpe i tillegg. 

Hjelpen du trenger når du står fast

Plutselig skjer det ting som gjør at du trenger litt hjelp. Hos oss kan du sende inn en supportsak og få:

  • Enkel og gratis support til systemet.
  • Gratis support til enkle regnskapsfaglige spørsmål.

Vi har også flere nyttige artikler på hjelpesidene våre hvor du kan finne svar på hvordan du bruker de ulike funksjonene eller bare trenger en liten dytt riktig retning.

Flere steder i programmet vil du også få nyttig veiledning som guider deg gjennom prosessene på en enkel og grei måte. 

Derfor bør du samle alt i ett system

Å ha et regnskapsprogram som samler alt på et sted, betyr at du bruker mindre tid på å administrere og får mer tid til å fokusere på det som virker inn på bunnlinja: veksten og utviklingen av bedriften din.

Ved å samle alt du trenger til regnskapet ditt, integrere det med bank og andre eksterne systemer, får du se helheten i sanntid.

Det betyr at du kan ta informerte beslutninger raskere og identifisere mulighetene for hvor du kan spare penger og optimalisere driften fortere.  

Ikke bare det, men med Eika Regnskap blir samarbeidet med regnskapsføreren og banken din enklere og mer effektivt. Alt ligger klart og oversiktlig, noe som gjør kommunikasjonen rundt regnskap og økonomistyring lekende lett.

Med Eika Regnskap får du mer enn et regnskapsprogram, du får en partner som er med på å drive bedriften din fremover.

Les også: Bank + Regnskap for at du skal lykkes.

Ta steget mot en enklere økonomihverdag i dag 

Er du klar for å forenkle hverdagen og ta kontroll over bedriftens økonomi?

Prøv Eika Regnskap helt gratis i 3 måneder, og opplev hvor enkelt regnskap kan være.