Hopp til innholdet
Logg inn
Håndverker som høvler i verkstedet sitt

Få kontroll på timene med Eika Regnskap

I en verden hvor tid er penger, er en nøyaktig og effektiv timeføring gull verdt. Slik kan Eika Regnskap bli nøkkelen din til et mer ryddig og pålitelig regnskap og en mer lønnsom og effektiv drift.

Å ha kontroll på arbeidstimene er like viktig om du driver et enkeltmannsforetak eller jobber i en bedrift.

Men i en hverdag full av stadige nye frister og krav, kan det å holde styr på utallige timelister, prosjekter og fakturaer, og i tillegg sørge for at de alltid er nøyaktige og oppdaterte, ta motet fra enhver.

Heldigvis finnes det en smart løsning som kan hjelpe deg og samtidig spare deg for både tid og potensiell frustrasjon.

Med Eika Regnskap får du et superenkelt og moderne regnskapsprogram hvor du kan kjøpe en modul for timeregistrering som gjør timeføringen til en fryd. 

Derfor bør du bruke et regnskapsprogram til timeføringen

Lovene og reglene for lønn, ferie, sykepenger, skatt og arbeidstid, og det å dokumentere dette riktig, er ganske strenge. Men det å gjøre alt dette manuelt kan ofte bli en tidkrevende og utfordrende prosess.

Bruker du et regnskapsprogram blir mye av dette automatisert og mer presist og pålitelig. Da blir det enklere for deg å:

 • Følge alle gjeldende lover og regler slik at du slipper å bekymre deg for å gjøre feil.
 • Dokumentere arbeidstiden slik at du enkelt kan føre timer, overtid, pauser og feriedager riktig.
 • Sende inn A-meldingen og skattemeldingen – siden du kan gjøre det direkte fra programmet.
 • Fakturere kundene mer nøyaktig.
 • Få bedre kontroll over bedriftens timebruk og lønnskostnader.

Og fordelene med Eika Regnskap er mange. 

Dette er noen av fordelene med å bruke Eika Regnskap til å føre timene

Det forenkler arbeidsdagen

Eika Regnskap sparer deg for tid og styr siden timeføringen blir automatisert. Du kan enkelt opprette timer for ansatte og ta ut rapporter som viser faktisk timebruk, overtid og ferie for hver ansatt eller prosjekt.

Har du mange like dager kan du bruke ferdige maler, og dagen er ført med ett enkelt klikk. Du kan også opprette stillingsmaler, legge inn personer, timearter, overføre timer og godkjenne timer.

Dette eliminerer behovet for å regne ut ting manuelt, reduserer risikoen for feil og sikrer deg et nøyaktig og pålitelig regnskap og grunnlag for fakturering, utbetalingen av lønn og feriepenger.

Det er tilgjengelig over alt, alltid

Eika Regnskap er fleksibelt og tilgjengelig i skyen, slik at du kan føre timer i sanntid uansett hvor du er.

Det betyr at du ikke lenger er bundet til kontoret når det kommer til timeføring. Enten du er på farten, jobber eksternt eller trenger å registrere timer utenfor kontortiden, kan du enkelt gjøre det rett fra pc-en, nettbrettet eller mobilen.

Det gir deg og dine ansatte en unik fleksibilitet og sikrer at timene alltid er oppdaterte og presise.

Det er enkelt og brukervennlig å bruke

Eika Regnskap er spesielt utviklet for deg som fører regnskapet alene eller i en liten eller mellomstor bedrift. Det setter ganske mange krav til at programmet skal være enkelt og intuitivt å bruke.

Siden grensesnittet er laget med tanke på brukervennlighet, trenger du heller ikke så mye opplæring for å komme i gang. I Eika Regnskap skal du enkelt finne alle de nødvendige funksjonene du trenger og få tilgang til relevant informasjon i løpet av noen få tastetrykk.  

Kjøper du modulen for timeregistrering, kan du legge inn timene på farten, knytte personer til egne teams, ordre eller prosjekt, og sende timelistene til godkjenning for lederen. Da er du sikker på at du aldri går glipp av verken lønn eller fakturerbar tid.

Det gjør jobben med å sende ut fakturaer smidigere og mer pålitelig

Når timeføringen blir mer nøyaktig og risikoen for feil reduseres, blir jobben med å sende ut fakturaer til kundene smidigere og fakturaene mer nøyaktige.

Med få tastetrykk får du en faktura med kan inkludere detaljer som timepris, antall arbeidstimer og hva timene faktisk har blitt brukt til. Dette gir kundene dine en grundig innsikt i prosjektets fremgang og kostnader, sikrer transparens og reduserer sjansen for feil og uenigheter. I tillegg får du jo fakturert det du faktisk skal ha betalt for.

Ved å automatisere faktureringsprosessen kan du sende ut fakturaer raskere når arbeidet er ferdig, sende automatiske påminnelser til kundene om utestående fakturaer og holde oversikt over forfalte betalinger.

Det gjør det rett og slett enklere å følge opp faktureringsjobben.

Det kan gi en mer lønnsom og effektiv drift

Med Eika Regnskap får du en detaljert oversikt over hvordan tiden brukes i bedriften. Programmet gir deg muligheten til å registrere tid i ulike kategorier og prosjekter, slik at du får en tydelig forståelse av hvor mye tid som brukes på ulike oppgaver.

Dette kan hjelpe deg identifisere hvor det er behov for å optimalisere ressursbruken.

I tillegg kan du med enkle tastetrykk generere rapporter som viser timebruken per prosjekt, ansatt eller ordre, og få en grundig innsikt i bedriftens aktiviteter.

Det kan gi deg en verdifull informasjon som du kan bruke til å identifisere områder med forbedringspotensial, ta de riktige strategiske beslutningene og planlegge fremtidige ressursbehov.

Det er sikkert og pålitelig

Er det én ting som er viktig i dagens digitale landskap og sensitive regnskapsdata, så er det at systemene du bruker er sikre.

Eika Regnskap tar sikkerheten til regnskapsdata på alvor. Programmet har avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter dataene dine fra uautorisert tilgang.

I tillegg oppdateres systemet kontinuerlig slik at du alltid har tilgang til den siste versjonen – med nye funksjoner og forbedringer.

Det kan integreres med mange andre systemer

Eika Regnskap integrerer sømløst med andre bedriftssystemer som gir deg full oversikt over administrative oppgaver. Det reduserer tiden du ellers ville brukt på manuelle dataoverføringer og gjør rapporteringen mer nøyaktig.

Bruker dere for eksempel Mobile Worker eller Contracting Work til å fange timer ute på jobb, kan disse sendes videre til Eika Regnskap for regnskapsføring og fakturering.

Enkel og gratis support

Har du enkle spørsmål om regnskap eller trenger hjelp til selve programmet, kan du sende inn en supportsak og få enkel og gratis support.

Vi har også en noen hjelpesider hvor du kan finne artikler om hvordan du bruker de ulike funksjonene.

Mange av funksjonene i Eika Regnskap har i tillegg innebygd veiledning som vil hjelpe deg på vei mens du bruker programmet. 

Prøv Eika Regnskap i dag

Som du skjønner er Eika Regnskap et kraftig regnskapsprogram som gir deg full kontroll på timene.

Ved å bruke Eika Regnskap kan du enkelt og effektivt føre timer, få en detaljert oversikt over timebruken, automatisere timeføringen, integrere med andre verktøy og dra nytte av omfattende rapporter og analysemuligheter.

Velkommen til en enklere hverdag - prøv Eika Regnskap gratis i dag.

Spørsmål og svar om timeføring

Et skybasert regnskapsprogram med timeføring er et program du kan bruke til å håndtere regnskapet ditt og føre timer for dine ansatte. Programmet er tilgjengelig via internett, slik at du kan bruke det fra hvor som helst.

Det er mange fordeler med å bruke et skybasert regnskapsprogram med timeføring, inkludert:

 • Enkelhet: Programmene er enkle å bruke og krever ingen installasjon av programvare.
 • Tilgjengelighet: Du har alltid tilgang til dataene dine, uansett hvor du er.
 • Sikkerhet: Dataene dine er sikret i skyen.
 • Effektivitet: Automatiserte prosesser sparer tid og penger.
 • Skalerbarhet: Programmene kan skaleres opp eller ned etter behov.

Eika Regnskap passer for alle bedrifter, uansett størrelse eller bransje.

Programmene er spesielt nyttige for bedrifter med:

 • Ansatte som jobber på forskjellige steder
 • Ansatte som jobber med prosjekter
 • Bedrifter som trenger å fakturere kunder for timer

Ja, du kan registrere timer for flere prosjekter eller kunder i et skybasert regnskapsprogram med timeføring.

Ja, du kan legge til notater til timeregistreringene dine i de fleste skybaserte regnskapsprogrammer med timeføring.

Ja, i de fleste skybaserte regnskapsprogrammer med timeføring kan du godkjenne timeregistreringer fra andre brukere.

Ja, du kan eksportere timeregistreringer til et annet format, for eksempel Excel eller CSV, i de fleste skybaserte regnskapsprogrammer med timeføring.

Ja, Eika Regnskap kan integreres med over hundre andre systemer – inkludert CRM og prosjektstyring.