Hopp til innholdet
Logg inn
To godt voksne damer som sitter i en hengekøye

Fiks reiseregninger og utlegg med Eika Regnskap

Fra en koffert full av kvitteringer og uendelige skjemaer å fylle ut, til en løsning som gjør mesteparten av jobben for deg.

Heldigvis er tiden med krøllete kvitteringer tapet på et A4-ark og håndskrevne utlegg forbi.

Med Eika Regnskap har det å håndtere utlegg og reiseregninger aldri vært enklere. 

Reiseregningene fikser du med TravelText

For å få kontroll på reiseregningene må du integrere Eika Regnskap med TravelText. Vipps, så har du et moderne, effektivt og brukervennlig system for å håndtere reise, kjøring og utlegg, rett ved fingertuppene.

TravelText er et elektronisk reiseregningssystem som forenkler hverdagen til både den som reiser og den som administrerer det.

Raskt og enkelt for brukerne

En reise er ikke over før du er hjemme. Men da har du kanskje ikke akkurat mest lyst til å sette deg ned med reiseregningen og bunken av kvitteringer som du har spart på.

Med TravelText fikser du det enkelt og greit på farten.

 • Reiseregning gjort enkelt. Lag reiseregningene underveis, ta bilder av kvitteringene, skriv summen og hva du har gjort – send inn på sekunder fra mobilen, nettbrettet eller pc-en din.
 • Glem valutaomregning. Løsningen omregner valutaer automatisk til norske kroner eller den valutaen bedriften din ønsker.
 • Kast papirkvitteringene. Ta bilde av kvitteringen og kast den.
 • Ferdig utfylt reiseregning. Se over reiseregningen når reisen er over. TravelText beregner automatisk satser for kjøregodtgjørelse og reiser i inn- og utland.
 • Egen kjørebok. Kjøreturen din kan logges med GPS og har støtte for bompenger. Kjøreturene kan kobles til en egen kjørebok eller som en del av en annen reise. Kilometersatsene er alltid oppdaterte, men kan også egendefineres.
 • Send med ett klikk. Trykk på én knapp og vent på utbetalingen.

Effektivt for administrasjonen

En reiseregning sørger både for at de ansatte får tilbakebetalt det de skal i tråd med gjeldende regler og satser, men er også viktig for å kunne føre regnskapet og skattemeldingen med å dokumentere fradrag og skattefrie beløp.

Ved å koble TravelText til Eika Regnskap overføres og bokføres reiseregningene automatisk, slik at du får full oversikt over reiser og utlegg på ett sted.

 • Effektivt og raskt. TravelText automatiserer 80 % av handlingene som før måtte gjøres manuelt, og ofte dobbelt.
 • Attesteringen er fleksibel. Med TravelText trenger du ingen fysisk signatur, her attesteres alt elektronisk. Du kan også gi flere tilgang til å attestere. Godkjenningen går smidig og blir automatisk med på neste lønnskjøring om du ikke velger å kjøre den for seg selv.
 • Oppdaterte diettsatser og kilometersatser. TravelText oppdaterer satsene jevnlig i henhold til endringer i lover og regler. Du kan også få egendefinerte satser.
 • Tilpasset dine behov. Løsningen blir satt opp slik at den passer rutinene dere allerede har i dag.
 • Suveren prosjektstyring. Fordel kostnader på oppdragsgivere og prosjekter og send fakturaen av gårde.

Gjennom å integrere Eika Regnskap med TravelText kan du med andre ord enkelt holde oversikten over alle reisene, behandle de mer effektivt og redusere risikoen for feil eller dobbeltregistrering.

Er ikke utgiften koblet til en reiseregning, har vi en løsning for det også. 

Andre utlegg, regninger og kvitteringer fikser du med Eika Regnskap

Med Eika Regnskap får du orden på utgiftene dine.

I utgiftmodulen vår kan du se hvilke kvitteringer, regninger og utlegg som har kommet inn til innboksen din. Enten fra leverandørene dine, deg selv eller andre ansatte.

Systemet kan tolke vedleggene og fylle inn alle relevante data for deg automatisk og foreslå en kostnadskonto for utgiften din. Med andre ord slipper du å taste inn masse data manuelt.

Du kan også knytte utgiften til et prosjekt eller en avdeling slik at du får en god kontroll på hvor pengene dine går.

Eika Regnskap gir deg samtidig full oversikt over alle bokførte, godkjente og ubetalte regninger, og hvor mye du skylder en ansatt eller en leverandør, (restkontro) eller hvor mye en leverandør skylder deg.

Bokfør og betal

Har dine ansatte lagt ut for noe eller en av dine leverandører sendt deg en regning?

Med Eika Regnskap kan du bokføre og betale utlegget eller regningen umiddelbart, eller legge den til en betalingsliste og ta flere senere i samme slengen.

Når alt er betalt, lukkes automatisk føringen i systemet.

Og ønsker du å gjøre tilbakebetalingen via lønnskjøringen er selvklart også det mulig. 

Prøv før du bestemmer deg. Helt gratis.

Det er lov å sjekke om Eika Regnskap er noe for deg før du eventuelt kjøper en av de fire pakkene våre.

Ja, jeg vil prøve Eika Regnskap helt gratis i 3 måneder!