Hopp til innholdet
Logg inn
Butikkansatt

Bank + regnskap = enklere å lykkes

Hos oss får du dekket alle dine behov for bedriftens økonomi på samme sted slik at det blir enklere for deg å lykkes.

I en verden hvor ting virker som om det går i hundre hele tiden er det gull verdt å ha systemer og partnere som gjør livet ditt litt enklere med på laget. 

Da får du overskuddet til å gå i riktig retning og slipper å konstant balansere mellom drift, utvikling og strategi alene. 

Bank + Regnskap gir deg nettopp dette.

Hva er Bank + Regnskap? 

Bank + Regnskap er ikke bare en tjeneste, det er et komplett økosystem av erfarne rådgivere som kjenner deg og dine behov, og smarte systemer som sømløst snakker sammen. 

Her får du både et komplett og fleksibelt regnskapsprogram med alt du trenger for å håndtere regnskapet og økonomien din, og et støtteapparat av fag og folk nær deg.

Ved å integrere banktjenester og regnskapsføring får du en gyllen billett til en mindre komplisert arbeidshverdag, mer tid til det du elsker og en langt enklere vei til suksess. 

Samtidig vil du fortløpende få gode tips for ditt regnskap - og gode tilbud innen forsikring, bank og finansiering. Alt basert på ditt regnskap og dine behov. Du kan enkelt ta gode valg og finne gode løsninger for deg og din bedrift.

  • Tips og råd basert på ditt regnskap
  • Proaktiv rådgivning
  • Gode tilbud  

Derfor bør du integrere bankkontoen din med et regnskapsprogram

Det å ha en egen bedriftskonto er ikke bare kjekt å ha, for AS er det lovpålagt. 

Integrerer du bankkontoen med regnskapsprogrammet ditt, slipper du å sjonglere mellom separate systemer for å føre regnskapet ditt, betale regninger, bokføre transaksjoner og avstemme bankkontoen. 

  • Betal regningene direkte fra regnskapsprogrammet. Glem manuelle overføringer. Betal heller regningene dine direkte fra Eika Regnskap.
  • Spar masse tid med automatisk bokføring. Transaksjoner fra bedriftskontoen din importeres automatisk til regnskapsprogrammet. Det betyr mer tid til det du faktisk vil jobbe med.
  • Alltid oppdatert og tilgjengelig. Med økosystemer i skyen er regnskapet ditt og likviditeten din alltid oppdatert og tilgjengelig. Da får du den informasjonen du trenger, når du trenger den, direkte på mobilen.
  • Full oversikt. Når du får alle nøkkeltall på ett sted, får du en bedre forståelse av bedriftens finansielle helse. Ingen overraskelser.

Ikke minst sørger bankintegrasjonen for at du reduserer risikoen for å registrere noe feil – siden alt bokføres automatisk for deg. Men for å kunne ta ut potensialet i bedriften din trenger du ikke bare et godt regnskapsprogram, som kan skaleres til å bli et fullverdig ERP-system du trenger gode samarbeidspartnere på veien.

Gode samarbeidspartnere - nær deg

Eika Regnskap gir deg ikke bare de verktøyene du trenger for å håndtere økonomien, men også tilgangen til et team av erfarne bank- og regnskapsrådgivere som kjenner både markedet, lokalsamfunnet og deg og din bedrift godt. 

Vi er her for å se helheten med kvalifiserte blikk sammen med deg og bistå deg i de viktige beslutningsøyeblikkene. 

Hos oss er det rett og slett kort vei til de gode rådene og et støtteapparat som ønsker å være din langsiktige økonomiske sparringspartner. 

Helhetlig økonomisk rådgivning

Veien til suksess er sjelden rett frem og noen ganger kan det være kjekt å ha noen å rådføre seg med. 

Du vet best hvor du vil og hva du ønsker å oppnå, og mye handler om riktig kapital, beslutningsgrunnlag og timing. Men noen ganger kan det være kjekt å ha erfarne fagfolk med på laget som gjør veien fra ord til handling enda kortere.

Og det er nettopp målet vårt; at du skal bli skikkelig god på å nå ambisjonene dine og få en enklere økonomisk hverdag.

Hos oss får du personlig oppfølging og kvalifiserte råd slik at vi sammen skaper din suksess. 

Prøv Eika Regnskap gratis i 3 måneder