Hopp til innholdet
Logg inn
En kunde og en sykkelreparatør som prater sammen

Eika Regnskap – et enkelt og komplett ERP-system i skyen

Få full kontroll på driften og lønnsomheten med Eika Regnskap.

I dagens digitale verden, er det nesten ikke grenser for hvor mange apper og systemer du kan bruke for å kjøre lønn, sende ut fakturaer, holde styr på utlegg, prosjekter, produkter, kunder eller økonomien.

Det krever en stødig hånd i seg selv. Og hvis systemene ikke snakker sammen, og du må logge deg inn både her og der for å få oversikt, bruker du mye tid og krefter som du kunne ha brukt på andre ting.

Det er her Eika Regnskap kommer inn.

Et moderne og skybasert ERP-system for ENK og SMB

Eika Regnskap er et skybasert ERP-system (Enterprise Resource Planning) designet med enkeltpersonforetak og små og mellomstore bedrifter i tankene.

Det er enkelt å bruke, skalerbart og automatiserer en rekke oppgaver som gjør at du kan håndtere bedriftens mange ressurser, prosesser og økonomi på en mer effektiv og lønnsom måte.

Systemet kan vokse med bedriftens behov og integreres med andre systemer, slik at du alltid får tilgang til det du trenger for å blomstre, vinne kunder og øke omsetningen.

Les også: Smarte integrasjoner med Eika Regnskap 

Eika Regnskap – mer enn bare et regnskapsprogram

Med Eika Regnskap får du se helheten og ikke bare bruddstykker. Det er et komplett verktøy som gir deg full kontroll over bedriftens økonomi og drift.

Her får du alt du trenger på ett sted, slik at du kan spare tid og penger, og fokusere på det som er viktigst for deg: å drive bedriften din.

Systemet forenkler alt fra timeføring og fakturering, bankintegrasjon, kundedata, lager og logistikk, til årsoppgjør og rapportering – alt i én og samme løsning.

Med Eika Regnskap får du:

Et komplett økonomisystem

Eika Regnskap gir deg tilbake kontrollen over bedriften din. Her får du full oversikt over alle bedriftens transaksjoner og lønnsomhet på ett sted.

Økonomisystemet gir deg alt du trenger for å:

  • Se hvor pengene dine går: Få full oversikt over inntekter, utgifter, fakturaer, bilag, lønn og mer.
  • Holde orden på regnskapet ditt: Eika Regnskap automatiserer mange manuelle oppgaver, slik at du slipper å bruke tid på papirarbeid.
  • Ta smartere beslutninger: Få detaljert innsikt i bedriftens nøkkeltall, slik at du kan ta smartere beslutninger om din bedrifts fremtid.
  • Spare tid og penger: Eika Regnskap effektiviserer driften din, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg: å ha en sunn og bærekraftig forretning, rigget for fremtiden.

Og fordelene med Eika Regnskap er enda flere:

En skybasert løsning

Få tilgang på alle data i sanntid, overalt og når som helst. Du trenger ikke å installere programvare eller bekymre deg for oppdateringer, alt dette håndteres av Eika Regnskap.

Nye funksjoner og forbedringer legges til regelmessig, slik at du alltid får tilgang til den siste versjonen.

Automatiserte prosesser

Eika Regnskap kan automatisere mange av de manuelle oppgavene du bruker tid på i dag, slik at du kan frigjøre tid til mer verdifulle aktiviteter.

Fakturering, bilagshåndtering, lønn og bankintegrasjon er bare noen av oppgavene som kan automatiseres. 

En sikker og pålitelig plattform

Dine data er alltid trygge hos oss. Eika Regnskap opererer på en sikker og pålitelig plattform som ivaretar personvern og datasikkerhet i toppklasse.

Vi benytter strenge sikkerhetsprotokoller, kontinuerlig overvåking av datasentre for å beskytte din sensitiv informasjon.

Et system som er enkelt å bruke

Eika Regnskap er designet for å være enkelt å bruke, selv for de uten regnskapserfaring. Du trenger ingen dyptgående IT-kunnskaper for å komme i gang, og systemet er intuitivt og lett å navigere i.

Du får også praktiske veiledere og sjekklister underveis, slik at du vet hvor du skal trykke og hva du skal legge inn.

Et ERP-system du kan vokse med 

Eika Regnskap vokser sammen med bedriften din.

Uansett om du driver et enkeltpersonforetak som nettopp har startet opp, eller en etablert bedrift med flere ansatte, har vi en løsning for deg.

Du kan legge til flere funksjoner, brukere og moduler underveis, og/eller integrere med andre systemer etter hvert som bedriften din har behov for det.

Da slipper du også å bytte system etter hvert som forretningen din vokser. 

Mange smarte integrasjoner

Eika Regnskap mange integrasjoner med andre populære verktøy og tjenester, slik at du kan:

  • Slippe å logge deg inn og taste inn data manuelt i flere systemer.
  • Se all relevant informasjon om bedriften din og kundene dine på ett sted.
  • Administrere bedriften din fra én og samme løsning.

Data i sanntid

Med ett system som alltid er oppdatert, kan du ta pulsen på bedriften din og kundene dine med bare noen få tastetrykk.

Alt i alt får du en løsning som kan spare deg for mye tid, skape best mulig verdi for bedriften og kundene dine, og gi deg en uvurderlig innsikt i bedriftens økonomi og lønnsomhet.

Velg Eika Regnskap

Eika Regnskap er utviklet med deg i tankene.

Med et brukervennlig grensesnitt og omfattende funksjoner, kan du være trygg på at du får en komplett og pålitelig partner som kan hjelpe deg med å holde orden på alle ledd og oppgaver i bedriften.

Prøv Eika Regnskap gratis i 3 måneder og få mer tid til overs.