Hopp til innholdet
Logg inn
Teamet bak Eika Økonomi
Daglig leder i Eika Økonomi, Ole Rølvåg (til høyre) sammen med produkteier og administrasjonsansvarlig Karl Oscar Mathiesen (til venstre) og salgs- og markedsansvarlig Torjus Tjønn (i midten).

Om oss

Eika Regnskap leveres av Eika Økonomi, en del av Eika Gruppen.

Eika Økonomi tilbyr Eika Regnskap, et skybasert økonomisystem skreddersydd for små og mellomstore bedrifter, utviklet i samarbeid med bransjelederen Unimicro og store deler av den norske banknæringen. Systemplattformen leverer i dag regnskapsløsninger til mer enn 40.000 norske bedrifter. 

En del av noe større

Eika Økonomi AS er et datterselskap i Eika Gruppen, som igjen er heleid av bankene i Eika Alliansen. Alliansen består av omkring 50 lokale Eika-banker med over 170 filialer og 70,000 bedriftskunder. I tillegg inngår meglerkjeden Aktiv og et voksende nettverk av lokale Eika Økonomi-kontor. 

Vårt verdiforslag

I Eika unytter vi vår lokale ekspertise, økonomisk breddekompetanse og lang erfaring fra de fleste bransjer til å utvikle og tilby robuste, tilpassede løsninger som i samspill med økonomisystemet gir stor merverdi for bedriftskunden. 

Bank og regnskap samlet hos oss skal bety en enklere og tryggere økonomisk hverdag. – Mer tid og overskudd til det kundene og deres bedrifter er best på. 

Våre mål og ambisjoner

I Eika skal vi løpende foredle og utvide tjenestetilbudet for å tilby alt bedriften trenger fra en lokal vekstpartner og rådgiver i helhetlig økonomi. Vår unike styrke er vårt moderne økonomisystem og tilbudet om datadrevet økonomisk rådgivning i samspill med Eika-bankene og et landsomfattende nettverk av lokale regnskapskontor. 

Vårt formål

Selskapets hovedformål er å bidra til å styrke posisjonen og bedriftstilbudet til Eika og lokalbankene i Eika, som er ledende og attraktive rådgivere i det lokale SMB-markedet. 

Vi forvalter og videreutvikler dessuten merkevaren Eika Økonomi, Eika HØR og ulike fellestjenester og kundefordeler på vegne av Eika Gruppen og Eika Alliansen.