Hopp til innholdet
Logg inn
To menn som står og prater sammen på et kontor

Eika Regnskap for regnskapsførere
  • Forenkler hverdagen for deg og dine kunder
  • Felles oppdragsstyringsverktøy
  • Lukrativt partnerprogram

Mer tid til god rådgivning

Eika Regnskap er designet for å gi deg mer tid til den viktigste jobben du gjør som regnskapsfører; løpende tilby kundene smarte tips og verdifull økonomisk rådgivning.  

Vårt regnskapsprogram er enkelt å bruke, og inneholder det du og dine kunder trenger for mer effektivt samarbeid, budsjettering og bokføring samlet på ett sted. Slik får du mulighet til å bruke mer tid på det viktigste – å være en god, nær og mer verdifull rådgiver for kunden.

Stadig flere kunder erfarer også stor verdi fra godt samspill mellom banken og sin regnskapsfører. Eika Regnskap utvikles nettopp for å utnytte denne kundefordelen til det fulle. Vi tror sømløst samarbeid med banken og regnskapssystemet er selve nøkkelen til en langsiktig, lønnsom og mer attraktiv posisjon for en lokal regnskapsfører. 

Visste du at?

Unimicro, som Eika Regnskap er basert på, fikk nylig 2. plass i Regnskap Norges brukerundersøkelse
To damer i solnedgang som lager hjerte med hendene

Partnerprogram

Med Eika Regnskap får du tilgang til en partneravtale med  Unimicro. Partnerprogrammet tilpasses ditt byrås behov og størrelse, og gir byråsertifisering fra Unimicro.

Spørsmål og svar om Eika Regnskap for regnskapsførere

Nei, som regnskapsfører kan du fritt bruke Eika Regnskap, men regnskapsbyrået må opprette en bruker på plattformen til Unimicro. Ta kontakt med oss for å få hjelp til dette.

Med en partneravtale med Eika Økonomi vil du derimot få ekstra fordeler som for eksempel synlighet i markedsplassen i Eika Regnskap. 

Les mer om Partnerprogram

Å føre og rapportere regnskap korrekt er en forutsetning for å unngå unødige ekstrakostnader og alvorlige problemer. Eika Regnskap gjør dette enklere for alle.

De fleste kunder som gjør regnskapsjobben selv erfarer likevel at de før eller siden må ha hjelp fra fagfolk med mer tid. Fagkunnskap, erfaring og spisskompetanse kreves alltid. Da er det kritisk at bedriftens regnskapspartner kan tilby dette; enkelt, digitalt tilgjengelig og helst før kundens utfordringer oppstår. Dette er alltid i fokus når vi utvikler Eika Regnskap og tilbudet fra Eika.

Av erfaring vet vi at problemer og komplekse behov inntreffer – i både små og store bedrifter, og i ulike driftsfaser. Da er investering i riktig regnskapsløsning fra en partner som også tilbyr kompetent og helhetlig rådgiverhjelp helt uvurderlig. Ellers kan det fort bli dyrt både for kunden og deres partnere.

Eika Økonomi AS vil fakturere sluttkundene direkte. Som regnskapsfører får du gratis systemtilgang til alle funksjoner og pakker.

Som partner av Eika Økonomi vil alle regnskapsførere få kom-i-gang-støtte og opplæring gjennom et digitalt sertifiseringskurs, samt videre gratis support og støtte.

Les mer om partnerprogrammet