Hopp til innholdet
Logg inn
Kunstner som maler i keramikkverkstedet sitt

Smarte integrasjoner med Eika Regnskap

Eika Regnskap kan integreres med veldig mange andre systemer slik at du sparer tid, penger og får full oversikt over bedriftens økonomi.

Er du en av dem som må logge deg inn både her og der for å i det hele tatt kunne gjøre jobben din?   

Bruker du i dag ett system til prosjektering, et annet til kundeoppfølging og må hele tiden registrere ting dobbelt for at alt skal bli riktig?

Da bør du gå for et skybasert regnskapsprogram som Eika Regnskap.

Eika Regnskap tilbyr mange smarte integrasjoner med andre systemer, slik at du kan få mer tid til overs, redusere feil og gjøre hele regnskapet og driften mer smidig og organisert.

Fordelene med alt du trenger for økonomi og regnskap på ett sted

Hvis du integrerer Eika Regnskap med systemer som støtter flere av bedriftens kjerneområder, kan vi skreddersy den til å bli et fullverdig ERP-system for bedriften din.

Og fordelene med at data synkroniseres sømløst mellom ulike systemer i sanntid er mange:

 • Regnskapet ditt blir mer effektivt. Manuelle oppgaver blir nå automatisert og du slipper å gjøre jobben på to steder.
 • Færre feil. Automatisk flyt av data og validering minimerer risikoen for menneskelige feil.
 • Bedre oversikt. Ved å få innsikt i alle data i sanntid på ett sted, får du full kontroll på den økonomiske situasjonen og lønnsomheten i driften.
 • Bedre arbeidsflyt. Automatiserte prosesser og sømløs kommunikasjon mellom systemer gjør ting både mer effektivt og produktivt. Du får rett og slett gjort mer på mindre tid.
 • Du kan spare penger. Ikke bare er tid penger, men når du får oversikt over driften, ser du fort hvor pengene flyr og hvor du kan spare inn.

Integrasjonene Eika Regnskap tilbyr skal dekke det meste av hva bedriften din kan ha behov for, og vi lanserer stadig nye. 

Dette kan integrasjonene til Eika Regnskap brukes til

De mange ulike systemene Eika Regnskap kan integreres med kan ta seg av alt fra lønn og HR, prosjektstyring, produktinformasjon og logistikk, kundeopplysninger og aktiviteter, kassasystem og salg, for å nevne noe.

Nå skal vi se nærmere på noen av de mest nyttige integrasjonene fra et litt mer overordnet perspektiv.

Betalingsløsninger

Kunne du tenkt deg å ta imot betalinger med for eksempel Klarna, Nets, Paypal eller Vipps?

Integrasjoner mot slike betalingsløsninger forenkler hele prosessen med hvordan du mottar betalinger, håndterer fakturaer og bokfører transaksjoner.

Siden alle data knyttet til betalinger flyr automatisk rett inn i Eika Regnskap, slipper du unna mye manuell registrering, reduserer risikoen for feil og får bedre kontroll over pengene dine.

Det gjør det jo også enklere for kundene dine å faktisk få betalt for varene eller tjenestene du tilbyr.

Bærekraft og klimaregnskap

Stadig flere små og mellomstore bedrifter må nå rapportere på hvordan de jobber med bærekraft og levere et klimaregnskap.

Vi kan integreres med en løsning som gir deg den fullstendige oversikten over bedriftens klimafotavtrykk, og rapporter på bærekraft i henhold til gjeldende krav og regler.

CRM

Med Eika Regnskap kan du bygge bro mellom kundedata og omsetning, og skape lønnsomme kunderelasjoner som øker salget.

Integrerer du mot en CRM-løsning blir det også enklere å håndtere interaksjonene med kundene dine på en bedre måte, siden den plasserer kunden i sentrum. Resultatet? Fornøyde og lojale kunder som blir ambassadører for bedriften din.

Inkasso

Integrer Eika Regnskap med inkassosystemer slik at du kan gjøre inkassoprosessen mer effektiv og smidig.

Systemene kan automatisk følge opp fortalte og ubetalte fakturaer ved å sende purringer og inkassovarsler for deg, og du kan enkelt holde deg oppdatert på statusen til sakene.

Alt i alt kan slike integrasjoner bidra til å redusere tap på utestående fordringer, forbedre kontantstrømmen og spare deg for mye manuelt arbeid.

Kassasystem / butikk

Uansett om du driver en butikk, frisørsalong eller restaurant, har vi nok en løsning som passer for deg.  

Integrasjonene kan ta dagsoppgjøret på et blunk, overføre alle tall ferdig kontert og sende bilag automatisk til Eika Regnskap på null komma niks.

Enkelte av integrasjonene gjør det også mulig å få full kontroll på bestillinger, kundedata, lagerbeholdning og priser.

Med slike integrasjoner kan Eika Regnskap forenkle bokføringen, gi deg oversikt over inntektene i sanntid og hjelpe deg med å forbedre lagerstyringen og bestillingsprosessene.

Lager og logistikk

Si hei til smidig salgsordrehåndtering, lageroversikt i sanntid og knirkefri frakt.

Her får du full kontroll over hele verdikjeden når det kommer til lager og logistikk, fra innkjøp og plukking til frakt og varetelling.

Systemet sørger også for automatisk bokføring, fakturering og gir deg varsler om hvilke varer som bør bestilles.

Nettbutikk

Driver du en nettbutikk trenger du full kontroll på produkter, priser, ordre, fakturaer, lager og logistikk, kundedata, fakturering og bokføring (for å nevne noe).

Eika Regnskap tilbyr en rekke ulike integrasjoner som kan hjelpe deg på veien slik at kundene dine blir fornøyd og du får oversikten du trenger.

Reiseregninger og utlegg

Få full kontroll på reiseutgifter, utlegg og kjørebøker.

Eika Regnskap kan integreres med Traveltext slik at alle reiseregninger føres med riktig diett, bilgodtgjørelse, kvitteringer og dokumentasjon.

Her tolkes og registreres kvitteringer automatisk slik at de ansatte får tilbakebetalt det de skal ha og bedriften får riktig dokumentasjon til regnskapet.

Styrearbeid

Med Bård kan du kalle inn til styremøter, lage referater og håndtere signering av styredokumenter i ett og samme program.

Når Bård kobles til Eika Regnskap, gir du styret tilgang til relevante data som inntekter, kostnader og likviditetsprognoser. Dette gir dere et bedre grunnlag for å ta beslutninger.

Årsoppgjør

Lag et profesjonelt årsoppgjør med noen få tastetrykk med systemer som automatiserer oppgavene for deg slik at du får et korrekt og pålitelig årsoppgjør i henhold til norske lover og regler og bransjens krav. 

Bransjespesifikke integrasjoner som tar hensyn til dine behov

Ulike bransjer har ulike behov når det kommer til integrasjoner. Noen trenger å integrere mot bookingsystemet sitt, andre til verktøy som sporer bestillinger eller optimaliserer flyten av data mellom nettbutikken og regnskapsprogrammet.

Her har vi samlet noen integrasjoner for forenkler hverdagen for forskjellige bransjer.

Bygg og anlegg / håndverkere

Jobber du i bygge- eller håndverksbransjen er kontorarbeid det du kanskje minst ønsker å bruke masse tid på.

Integrasjoner skreddersydd for elektrikere, rørleggere snekkere, malere osv. gjør det enklere å dele data mellom bedriften din og håndverkerne som jobber på prosjekter.

Med våre integrasjoner kan du blant annet:

 • Føre timer, materiell og utlegg på byggeplassen.
 • Dokumentere arbeidet med sjekklister, avvik, bilder og tegninger.
 • Få tilgang til HMS håndboka og Internkontroll på farten.
 • Sende fakturaer direkte til kunden med en gang jobben er gjort.
 • Utveksle varepriser og bestillinger med grossister.
 • Kalkulere prosjekter.
 • Planlegge og bemanne prosjekter.
 • Sende informasjon om kunder, prosjekter, ansatte, fakturagrunnlag og lønnseksport løpende til Eika Regnskap.

Funksjoner som dette reduserer mengden med manuelt arbeid, gjør det enklere å spore prosjekter, beregne kostnader og utnytte ressursene bedre.

Bilbransjen og verksted

Driver du med leasing, en bilbutikk eller et verksted i dag, vet du hvor viktig det er å ha styr på alt fra biler og kunder, til oppdrag, bestillinger, servicehistorikk og lager.

Integrerer du Eika Regnskap med systemet du bruker for dette, kan du få bedre oversikt over bedriftens økonomi , forbedre regnskapsprosessen og gjøre det enklere å håndtere alle utgifter relatert til driften din.

Idrett

Hent alle utlegg og dommerregninger og overfør de til Eika Regnskap for utbetaling og bokføring.

Hotell og overnatting

Importer innbetalinger til Eika Regnskap direkte fra bookingssystemet ditt – helt automatisk.

Tannklinikker

Få automatisk bokført omsetningen hver dag i Eika Regnskap. Du velger selv hvor ofte du eksporterer omsetningen, eller går for en løsning som henter og bokfører det automatisk for deg, uten at du trenger å gjøre noe som helst.

Ved å fjerne de manuelle prosessene, fjerner du også mulige feilkilder i regnskapet og får en bedre kvalitet på regnskapet.

Veterinærer

Hvis du integrerer Eika Regnskap med systemet du i dag bruker til å drive veterinærklinikken din, kan du automatisk overføre fakturaene til regnskapsprogrammet vårt, slik at du får automatisert flere av de manuelle prosessene du sitter med i dag og får mer tid til å vare på pasientene dine.

Prøv oss – helt gratis – før du bestemmer deg

Som du skjønner, kan Eika Regnskap integreres med det meste, og vi jobber stadig vekk med å lansere nye.

Men før du bestemmer deg for å integrere noe som helst, må du jo sjekke om Eika Regnskap er noe for deg.

Følger du denne lenken kan du prøve oss helt gratis i 3 måneder