Hopp til innholdet
Logg inn
S,milende ung dame som ligger i en lenestol og ser på mobilen

Fiks fakturaene i en fei med Eika Regnskap

Slik sparer du verdifull tid og får komplett kontroll over fakturaene med Eika Regnskap

Fra ordre til inntekt – raskere og enklere enn noensinne

I en verden hvor tid er penger, kan veien fra ordre til inntekt noen ganger føles både lang og komplisert.

Men det trenger den ikke å være.   

Med det skybaserte regnskapsprogrammet Eika Regnskap kan du effektivisere faktureringsprosessen, spare verdifull tid og holde øye med økonomien med oppdaterte nøkkeltall med bare noen få tastetrykk.

5 fordeler med Eika Regnskap

Eika Regnskap er spesielt utviklet for enkeltmannsforetak og små og mellomstore bedrifter og er den perfekte partneren for å holde orden på regnskapet ditt på en profesjonell og pålitelig måte. 

 • Enkel å bruke: Eika Regnskap er designet for å være intuitivt og enkelt å bruke, selv for de uten regnskapserfaring.
 • Sparer tid: Eika Regnskap automatiserer mange manuelle oppgaver, slik at du kan spare tid og fokusere på andre ting.
 • Bedre kontroll over økonomien: Eika Regnskap gir deg full oversikt over din økonomi, slik at du kan ta bedre beslutninger.
 • Sikker og trygg: Når du fakturerer deler du ofte en del sensitiv informasjon. Eika Regnskap bruker sikker skyteknologi for å beskytte alle data og har et høyt fokus på sikkerhet.
 • Integrert med andre systemer: Eika Regnskap kan integreres med andre systemer, slik at du kan få en komplett oversikt over din bedriftsøkonomi.
 • Tilpasset din bedrift: Eika Regnskap tilbys i fire ulike pakker slik at du enkelt kan finne ut hva som dekker behovet ditt.

Som du skjønner er Eika Regnskap designet med tanke på å være intuitivt og enkelt å bruke. Du trenger ikke å være en teknisk ekspert for å kunne håndtere faktureringen. Med få klikk kan du sende ut fakturaer og sikre at kundene dine får dem raskt og effektivt.

Prøv Eika Regnskap gratis i 3 måneder

En av de største fordelene med Eika Regnskap er at du alltid har full oversikt over fakturaene dine, uansett hvor du befinner deg i verden.

Full oversikt over fakturaene – alltid tilgjengelig

Hvor mye har dere omsatt for denne måneden? Har kundene betalt det de skal i tide?

Med Eika Regnskap har du alltid full oversikt over omsetningen, ordrereserve og statusen til fakturaene dine. Du kan enkelt se hvilke fakturaer som er sendt og betalt, og hvilke som ikke er som er det.

Siden Eika Regnskap også er skybasert, er regnskapet ditt alltid tilgjengelig. Det betyr at du kan oppdatere og administrere fakturaene dine enten du er på kontoret, hjemme eller på vei til møter.

Med andre ord får du friheten til å jobbe når det passer deg best, uten å måtte bekymre deg for hvor du er eller hva klokka er, og har alltid kontroll over regnskapet ditt.

Men Eika Regnskap handler ikke bare om å spare tid, men også om å gjøre faktureringsprosessen mer effektiv.

Automatiser og tilpass fakturajobben

Med Eika Regnskap kan du automatisere tidkrevende oppgaver som å sende og tilpasse fakturer, purringer og inkassovarsler.

Eika Regnskap tilpasser faktureringen til dine og kundens behov

Uansett om du har én eller hundre kunder, har Eika Regnskap løsningen for deg.

Med Eika Regnskap kan du sende den samme fakturaen til flere mottakere, og har du flere ordrer liggende i reserve, kan du enkelt sende de ut med en samlefakturering.

Har du én kunde som vil ha fakturaen sin i EHF og en annen i PDF? Det fikser også systemet for deg.

Enten det er via avtalegiro, EHF, pdf eller e-post, finner nemlig Eika Regnskap ut hvordan kunden enklest kan motta fakturaen din, basert på et intuitivt system du selv kan administrere. Bare trykk på «Send», så sender Eika Regnskap ut fakturaen basert på den kundeinformasjonen som er registrert.

Enkelt, ikke sant?

Du kan legge til timelister automatisk

For at fakturaen til kunden din skal bli så nøyaktig som mulig, er det mulig å overføre registrerte timer til fakturering i Eika Regnskap.

Timene kan gjøres direkte til en kunde eller mot en spesifikk ordre.

Dette sparer deg for mye manuelt arbeid, reduserer risikoen for feil og sikrer at hver time blir fakturert korrekt.

Les også: Få kontroll på timene med Eika Regnskap.

Nytt salg? Null problem

I Eika Regnskap er registrering av nye salg lekende lett.

Her kan du raskt søke opp kunder, enten internt systemet eller via 1880, legge til produkter, priser og rabatter, og sende fakturaen med et tastetrykk.

Betalingspåminnelser, purring og inkasso

Noen ganger kan det være nødvendig at du minner på kundene dine at de har en ubetalt faktura.

Gjennom purreløsningen får du en god oversikt over utestående krav og kan sende ut påminnelser til kundene dine med et par tastetrykk.

I purreplanen kan du samtidig velge hvor streng du vil være med kundene dine og hvor mange påminnelser du vil at kundene dine skal få før du sender det videre til inkasso.

Går det så langt som til inkasso, kan du enten sende inkassokravet selv, eller integrere Eika Regnskap med et inkassoselskap.

Dette hjelper deg med å holde orden på økonomien og følge opp utestående betalinger.

Du kan sette faktureringen på repeat

Har du kunder som abonnerer på varene eller tjenestene dine? Da kan du enkelt opprette en repeterende faktura eller ordre. Eika Regnskap vil fikse både faktureringen, bokføringen og håndteringen av utsendelsen og innbetalingen. 

Fra tilbud til faktura uten omveier

I Eika Regnskap kan du enkelt lage tilbud til kundene dine. Når kunden godkjenner tilbudet, kan du konvertere det til en ordre med bare noen få klikk. Du kan også velge å gå direkte fra en ordre til en faktura.

Uansett om du jobber med et tilbud, en ordre eller en faktura, vil du alltid kjenne deg igjen. Dette gjør det enkelt å finne det du leter etter og navigere i programmet.

Du kan knytte tilbud, ordre og faktura til et bestemt prosjekt, en avdeling eller andre kategorier du selv har opprettet, som for eksempel lokasjon. Dette gir deg en bedre oversikt over økonomien din og gjør det enklere å finne relevant informasjon.

Sikker og trygg fakturering

Å ivareta sensitiv informasjon og regnskapsdata er utrolig viktig og Eika Regnskap tar sikkerhet på alvor.

Med Eika Regnskap kan du være trygg på at dine fakturaer og kundeopplysninger er godt ivaretatt. Programmet benytter seg av sikker skyteknologi, noe som betyr at du kan lagre og jobbe med dataene dine uten bekymringer.

Opplysningene er alltid tilgjengelig, uansett hvor du befinner deg, så du trenger aldri å bekymre deg for tap av data. 

Kan integreres med det meste du trenger

Eika Regnskap kan for eksempel integreres mot banken din, noe som gjør det enkelt å koble regnskapssystemet til bankkontoen din. Det gjør at du kan automatisk importere betalingstransaksjoner og oppdatere fakturastatusen, noe som sparer deg for tid og forenkler balansen mellom fakturaer og inngående betalinger.

Bruker du et CRM-system, et prosjektstyringsverktøy eller trenger å få kontroll på lager og logistikk, kan vi også tilby integrasjoner mot slike systemer.

Les også: Smarte integrasjoner med Eika Regnskap. 

Ps. Det er lov å teste før du bestemmer deg

Prøv Eika Regnskap gratis i 3 måneder og opplev en ny måte å håndtere fakturaene dine på.

 

Spørsmål og svar om faktura

Elektronisk fakturering, eller e-fakturering, er prosessen med å sende fakturaer digitalt fra selger til kjøper. Det forenkler faktureringsprosessen, reduserer papirbruk og forbedrer betalingseffektiviteten.

Et skybasert regnskapsprogram er et program du bruker online for å lage og sende fakturaer til kundene dine. Programmet lagrer all data i skyen, slik at du kan få tilgang til den fra hvor som helst og når som helst.

Skybaserte faktureringssystemer gir deg blant annet:

 • Tilgang til regnskapsdataene dine hele døgnet uansett hvor du befinner deg.
 • Sikker datalagring. Dataene dine er lagret sikkert i skyen.
 • Automatiske oppdateringer av programvaren. Du trenger ikke bekymre deg for å oppdatere programvaren manuelt.
 • Det kan integreres med andre systemer som for eksempel prosjektstyring og CRM.
 • En bedre kontroll over økonomien.