Hopp til innholdet
Logg inn
Velkommen til vårt hjelpesenter

Vis hjelpemeny

Slik får du selskapsoversikt

Sist oppdatert: 11.04.2024

Ved å gå til Selskaper i toppmenyen får du en oversikt over alle selskapene som din bruker har tilgang til.

Nedtrekkslisten til venstre viser ulike selskapsgrupper, og du kan sortere oversiktsbildet ved å klikke på ønsket gruppe. Ønsker du å opprette nye, egendefinerte grupper som selskapene kan kategoriseres i, klikker du på Rediger grupper.

Hvert selskap har en rad med utvalgte snarveier. Ved å klikke på ikonet for kolonnevelger kan du endre hvilke kolonner du vil ha synlig, og rekkefølgen på disse. I tillegg til hurtigtilgang til Fakturainnboks og Godkjente faktura, kan du blant annet få oversikt over hva som er til utbetaling, antall fakturaer klar til purring og avviste utbetalinger.

I oversikten til høyre får du flere snarveier og mer detaljert informasjon om selskapet. Du kan få opp denne oversikten per selskap, uavhengig av hvilket selskap du jobber i (indikeres i toppmenyen). Du klikker på organisasjonsnummeret på et selskap i listen for å få opp visningen til høyre på aktuelt selskap. Ved å klikke på de tre kulepunktene kan du administrere brukertilganger, opprette som kunde eller redigere klientnummer.

NB: Klikker du på selskapsnavnet til venstre i oversikten vil du endre hvilket selskap du jobber i (indikeres i toppmenyen), men ikke nødvendigvis hvilket selskap som vises i oversikten til høyre.