Hopp til innholdet
Logg inn
Teamet bak Eika Økonomi
Daglig leder i Eika Økonomi, Ole Rølvåg (til høyre) sammen med Karl Oscar Mathiesen (produkteier og administrasjonsansvarlig) og Torjus Tjønn (salgs- og markedsansvarlig)
Nyhet

Med Eika Regnskap samler du bank og regnskap på ett sted

Eika og bankene i Eika Alliansen har nå gått sammen med lokale regnskapskontor for å lansere Eika Regnskap – et sømløst og innovativt regnskapssystem som gir bedrifter enklere økonomistyring.

Eika Regnskap gir våre bedriftskunder en unik mulighet. Med bank og regnskap samlet på ett sted lokalt, blir din økonomiske hverdag enklere og totalverdien fra kundeforholdet høyere. Det skal være like naturlig å komme i gang med Eika Regnskap, som det er å etablere konto eller søke lån i banken.
- Ole Rølvaag, daglig leder i Eika Økonomi

Ved å kombinere bank- og regnskapstjenester, forenkler du din daglige økonomihåndtering. Du kan fokusere på vekst og utvikling av bedriften din, mens banken og ditt lokale regnskapskontor bidrar med samspill og god økonomisk rådgivning. Mer sømløst, enklere og enda mer effektivt.

Velger du Eika Regnskap fra oss vil du dessuten få løpende tips og hjelp, som gir deg bedre økonomisk trygghet. Slik øker også muligheten for at du lykkes med bedriftens planer og mål.

Eika Regnskap er basert på et bransjeledende ERP-system med meget høy brukertilfredshet. Regnskapsprogrammet er skybasert slik at du har tilgang hvor og når som helst – alltid tilgjengelig, oppdatert og enda enklere.

Eika Regnskap er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter, utviklet i samarbeid med bransjelederen Unimicro og store deler av den norske banknæringen. Systemplattformen leverer i dag regnskapsløsninger til mer enn 40.000 norske bedrifter.

Les mer om hvordan du kommer i gang med Eika Regnskap