Hopp til innholdet
Logg inn
To menn tar high five

Eika Regnskap – et smart valg for lag og foreninger

Slik treffer Eika Regnskap innertieren.

Driver du et lag eller en forening trenger du et regnskapsprogram som ikke bare gjør den tradisjonelle bokføringen enkelt for deg, men som også tilbyr løsninger som snakker sammen med andre systemer, som for eksempel Spond eller Klubbadmin.

Eika Regnskap gir selv den som syntes økonomi er litt skummelt, en enkel oversikt over økonomien til en rimelig penge.

Vi er her for å gjøre livet enklere for lag og foreninger over hele landet. 

Her kan du:

  • Kreve inn medlemsavgiften på en enkel og smart måte
  • Føre regnskapet på ulike avdelinger, grener eller undergrupper
  • Importere inntekter fra medlemsregisteret
  • Dobbel godkjenning. I mange lag og foreninger er det krav om at to personer må godkjenne en betaling. Dette er det støtte for i Eika Regnskap. 

5 fordeler med Eika Regnskap for lag og foreninger

Det holder styr på budsjettet ditt

Eika Regnskap gir deg løpende oversikten over hva laget eller foreningen din har, og hva dere skylder. Og du trenger bare internett for å få tilgang til regnskapet.

Det er integrert med bankkontoen din

Når du integrerer Eika Regnskap med bankkontoen til laget eller organisasjonen din, får du automatisk oversikt over saldoen til kontoen i sanntid, historiske transaksjoner og kan betale regninger rett fra regnskapssystemet.

Siden systemet også tolker fakturaene for deg, oppretter leverandører og automatisk fyller inn dato, beløp og KID-nummer, er det superenkelt å betale alle regninger som måtte komme.

Du kan fordele inntekter og utgifter på ulike grener eller avdelinger

Har idrettsforeningen din både et fotball-, håndball- og innebandylag? I Eika Regnskap kan du fordele kostnadene der de hører hjemme.

Du kan enkelt kreve inn medlemsavgiften

Har dere mange medlemmer, er det kjekt å kunne fakturere flere på én gang. Dette kaller vi massefakturering – og her kan du lage én felles faktura og fakturere flere medlemmer samtidig.

Du kan føre innbetalinger og salg fra andre systemer

Mange klubber benytter i tillegg egne systemer for å kreve inn medlemsavgifter og aktivitetsavgifter. Eksempler på slike tjenester er Klubbadmin, Spond og Spoortz.

Eika Regnskap kan integreres med dem alle og her skal det være enkelt å bokføre inntektene og utgiftene til både medlemskontingentene og ulike aktiviteter som for eksempel årets fotballskole.

Du kan gjøre styrearbeidet enklere

Eika Regnskap kan integreres med Bård slik at styrearbeidet går smidig for seg. Her får dere tilgang til oppdaterte og relevante regnskapsdata med bare noen få tastetrykk.

Når Eika Regnskap kobles sammen med Bård, får hele styret tilgang på inntekter, kostnader og likviditetsprognoser.

Og siden Bård allerede tar for seg det formelle, som å kalle inn til møter og lage referater, og alt kan signeres med BankID og lagres trygt for fremtiden, er laget på god vei til en mer helhetlig økonomisk styring. 

Bruk tiden på noe annet enn tall. Prøv oss gratis

Frivillig arbeid skal være givende og ikke tære på kreftene og ressursene til laget ditt eller foreningen din.

Med det skybaserte regnskapsprogrammet Eika Regnskap får dere tid til det som virkelig betyr noe: å la den lokale idretten, kulturen eller foreningen deres blomstre.

Eika Regnskap automatiserer det som kan automatiseres kan og du kan være sikker på at all data og opplysninger er i trygge hender.

Lurer du på om Eika Regnskap er noe for laget ditt eller foreningen din?

Prøv oss gratis i 3 måneder og sjekk selv.